White chocolate - macadamia cookies πŸͺ


IngrediΓ«nten Hoeveelheid
Bloem 200 gr
Witte suiker 100 gr
Bruine suiker 100 gr
baking soda 1 tl
bakpoeder 1 tl
vanille aroma 1 tl
amandel aroma 1 tl
Ongezouten boter 125 gr
ei 2
witte chocolade 100 gr
macadamia 80 gr

HOW TO THE WOW?! πŸ’₯πŸ’₯

  • Haal de bloem, baking soda, bakpoeder door een zeef in dezelfde kom. 
  • In een andere kom meng je de boter, suiker tot een glad mengsel.
  • Voeg de eieren 1 per 1 toe. 
  • Voeg de aroma's toe. 
  • Meng het bloemmengsel onder de natte producten. 
  • Voeg de chocolade toe.
  • Hak de macadamia in grove stukken en meng deze met de rest.
  • Verwarm de oven voor op 170 graden.
  • Bedek de bakplaat met bakpapier.
  • Plaats maximum 6 halve eetlepels verspreid.
  • Bak gedurende 10 à 12 min.
  • Laat rustig afkoelen.

 

Time to eat 😍😍😍