White chocolate - macadamia cookies πͺ

IngrediΓ«nten | Hoeveelheid |
---|---|
Bloem | 200 gr |
Witte suiker | 100 gr |
Bruine suiker | 100 gr |
baking soda | 1 tl |
bakpoeder | 1 tl |
vanille aroma | 1 tl |
amandel aroma | 1 tl |
Ongezouten boter | 125 gr |
ei | 2 |
witte chocolade | 100 gr |
macadamia | 80 gr |
HOW TO THE WOW?! π₯π₯
- Haal de bloem, baking soda, bakpoeder door een zeef in dezelfde kom.
- In een andere kom meng je de boter, suiker tot een glad mengsel.
- Voeg de eieren 1 per 1 toe.
- Voeg de aroma's toe.
- Meng het bloemmengsel onder de natte producten.
- Voeg de chocolade toe.
- Hak de macadamia in grove stukken en meng deze met de rest.

- Verwarm de oven voor op 170 graden.
- Bedek de bakplaat met bakpapier.
- Plaats maximum 6 halve eetlepels verspreid.
- Bak gedurende 10 à 12 min.
- Laat rustig afkoelen.
Time to eat πππ